Filosofie

WAAROM WIJ ANDERS ZIJN

In een wereld vol detox-methodes en ‘magische pillen’, vergeten we nog wel eens wat de basis is van een gezonde leefstijl en welke stappen daadwerkelijk leiden tot blijvende resultaten. We zijn gewend geraakt aan ‘quick wins’, snelle maar vluchtige resultaten. Inzien dat ons lichaam, zoals een relatie, gezonde voeding en aandacht nodig heeft is de eerste stap. De relatie met ons lichaam verder ontwikkelen op basis van een sterke ‘why’ (of, het doel achter het doel) is de tweede stap. Uiteindelijk kun je in stap 3 je persoonlijke plan maken en je verbinden aan je doelen.

HOE IS ZPT ANDERS DAN ANDERE TRAINERS?

De meeste trainers helpen je vooral met de laatste stap. Maar dat kan niet zonder een stevige basis. Bij Z Personal Training starten we bij stap 1, zodat we zeker weten dat het programma echt is afgestemd op jouw doelen en een stevige basis heeft. Door je gewoontes aan te passen, kun je blijvende veranderingen in je levensstijl realiseren die zorgen voor blijvende resultaten.

Volgens onze methode coachen we je in lichamelijke beweging en leefstijl, totdat jij weer zelf in control bent van jouw leven en onze begeleiding niet meer nodig hebt.